Lupaus
muuttaa
maailmaa.


Arvokasta pääomaa kestäviä teknologioita ja ratkaisuja kehittävien yritysten ja hankkeiden eri kasvuvaiheisiin.

Andament Oy on dynaaminen suomalainen kehitysyhtiö ja teollinen sijoittaja. Kasvun tekijä, jonka intohimona ovat tulevaisuuden teknologiat ja puhdas energia. Sijoitamme puhtaan energian teknologioihin ja varhaisen vaiheen kasvuyrityksiin sekä olemme mukana energian varastointia kehittävissä yrityksissä ja hankkeissa. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä kasvamaan elinvoimaisiksi puhtaamman tulevaisuuden tekijöiksi.

Andamentin
missio

Toimimme sijoittajana ja kehittäjänä kestävien ja resurssitehokkaiden teknologioiden sekä ratkaisujen ekosysteemissä, auttaen osaltamme merkittävien innovaatioiden syntymisessä.

Nostamme kasvun eri vaiheissa olevia yrityksiä seuraavalle tasolle, tuottaen arvoa niin omistajille, sijoittajille kuin henkilöstöllekin.

Arvokasta
pääomaa

Andamentin tarina

Andamentin taustalla olevan Juolan perheen vuosikymmeniä kestänyt yrittäjyys on ollut kasvutarinaa toisensa perään. Onnistumaan on opittu myös epäonnistumisten kautta, sillä taustalla on rankkojakin vastatuulia ja korkeita vuoria.

Niistä on selvitty työllä sekä perheyhtiön rohkealla, innokkaalla ja dynaamisella asenteella. Asioihin on tartuttu ripeästi ja päätöksiä tehty nopeasti. Tästä kumpuaa ymmärryksemme ja kokemuksemme yritysten kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Ajankohtaista

Arkisto

Alpo-hinaaja palasi Normandiaan ja kerää samalla varoja Ukrainaan

Normandian maihinnousun 80-vuotisjuhlallisuuksiin Ranskassa osallistui myös kotisatamastaan Oulusta matkaan lähtenyt hinaaja M/S Alpo. Vuonna 1943 rakennettu hinaaja oli valmistelemassa historiallista maihinnousua, ja Andament on yksi hinaajan nykyisistä omistajista.

Lue lisää

Sertifioinnit edistävät Andamentin vastuullista liiketoimintaa

Turvallisuus, ympäristöasiat ja laadunhallinta ovat tärkeä osa Andamentin vastuullisuutta. Yhtiön toimintaa ohjaavat ISO 9001-laadunhallintajärjestelmä, ISO 14001-ympäristöjärjestelmä sekä ISO 45001-työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä.


Andament uudisti brändinsä

30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Andament on uudistanut brändinsä vastaamaan yhtiön uutta suuntaa.


Andament mukana Laura Kangasniemen matkalla kohti Pariisin paralympialaisia

Haapavedeltä lähtöisin olevan 24-vuotiaan pararatsastajan Laura Kangasniemen suuri unelma kilpailla paralympialaisissa toteutuu ensi syyskuun alussa Versaillesin kouluratsastusareenalla, missä järjestetään Pariisin paralympialaisten ratsastuskilpailut.


Mikko Rintamäki Andament Oy:n hallitukseen

Andament Oy:n hallituksen jäseneksi on valittu sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri Mikko Rintamäki Kokkolasta. Rintamäki on kokenut energia-asiantuntija, joka tuntee niin energiamarkkinan, teollisuuden kuin hyvän hallintotavan.