Mikko Rintamäki Andament Oy:n hallitukseen

Andament Oy:n hallituksen jäseneksi on valittu sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri Mikko Rintamäki Kokkolasta. Rintamäki on kokenut energia-asiantuntija, joka tuntee niin energiamarkkinan, teollisuuden kuin hyvän hallintotavan.

– Andament on juuri sopivan kokoinen yhtiö investoimaan ihmisen kokoisiin, mutta merkittäviin vihreän siirtymän hankkeisiin. Andamentilla on jo runsaasti aikaisempaa kokemusta saman tyyppisistä hankkeista ajalta, jolloin yhtiössä luotiin myös taloudelliset resurssit mahdollistamaan nykyinen toiminta, Mikko Rintamäki perustelee kiinnostustaan Andamentin hallitustyöskentelyyn.

Hänen mukaansa Andamentilla on oma tärkeä roolinsa edistää kestäviä teknologioita ja ratkaisuja sekä kirittää yritysten kasvua.

– Andament haluaa investoida yrityksiin, joilla on hyväksi todettu liiketoimintaidea ja kokemusta, mutta jotka tarvitsevat eväitä kasvuun sekä kasvuun liittyviin oikeisiin ratkaisuihin. Olen tosi iloinen voidessani olla osa joukkuetta, joka pyrkii löytämään näitä kasvukelpoisia yrityksiä.

Rintamäki on monipuolisella työurallaan toiminut muun muassa Outokumpu Oyj:n energiajohtajana, Energiakolmio Oy:n toimitusjohtajana, Kokkolan Energia-yhtiöiden toimitusjohtajana sekä edunvalvojana Suomen ElFi Oy:n toimitusjohtajana ja Paikallisvoima ry:n toiminnanjohtajana.

Tällä hetkellä hän työskentelee konsulttina sekä hallitusjäsenenä useissa energiatoimialan yhtiöissä.

Takaisin etusivulle

Ajankohtaista

Arkisto

Alpo-hinaaja palasi Normandiaan ja kerää samalla varoja Ukrainaan

Normandian maihinnousun 80-vuotisjuhlallisuuksiin Ranskassa osallistui myös kotisatamastaan Oulusta matkaan lähtenyt hinaaja M/S Alpo. Vuonna 1943 rakennettu hinaaja oli valmistelemassa historiallista maihinnousua, ja Andament on yksi hinaajan nykyisistä omistajista.

Lue lisää

Sertifioinnit edistävät Andamentin vastuullista liiketoimintaa

Turvallisuus, ympäristöasiat ja laadunhallinta ovat tärkeä osa Andamentin vastuullisuutta. Yhtiön toimintaa ohjaavat ISO 9001-laadunhallintajärjestelmä, ISO 14001-ympäristöjärjestelmä sekä ISO 45001-työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä.


Andament uudisti brändinsä

30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Andament on uudistanut brändinsä vastaamaan yhtiön uutta suuntaa.


Andament mukana Laura Kangasniemen matkalla kohti Pariisin paralympialaisia

Haapavedeltä lähtöisin olevan 24-vuotiaan pararatsastajan Laura Kangasniemen suuri unelma kilpailla paralympialaisissa toteutuu ensi syyskuun alussa Versaillesin kouluratsastusareenalla, missä järjestetään Pariisin paralympialaisten ratsastuskilpailut.


Mikko Rintamäki Andament Oy:n hallitukseen

Andament Oy:n hallituksen jäseneksi on valittu sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri Mikko Rintamäki Kokkolasta. Rintamäki on kokenut energia-asiantuntija, joka tuntee niin energiamarkkinan, teollisuuden kuin hyvän hallintotavan.